Leiding

Contact


Contactgegevens – Groepsfoto’s – Voorstelling

21 leiding staat dit Chirojaar voor jullie klaar! Benieuwd wie wie is?

Op startdag kom je dit te weten!

Onze leidingsploeg

Guten Tag! Lilian hier. Ik begin dit jaar aan men zoveelste jaar Chiro en heb er nog altijd heel veel zin in. Ik ben 19 jaar en begin dit jaar met leerkrachten opleiding aan hogeschool PXL in Hasselt. Ik kijk er alvast naar uit om elke zondag leiding te staan en veel plezier te maken. Tot zondag!

Hey allemaal! Ik ben Zita en ben 18 lentes jong! Het 10de jaar in de Chiro ga ik nu beleven, En als kersverse leiding wil ik alles geven! Vol enthousiasme voor vroedkunde ga ik aan de slag, Veel reizen en mijn 2 honden bezorgen me elke dag een lach. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe chirojaar! Hopelijk tot binnenkort 😊 xxx Zita (en chatgpt)

Hey, ik ben Mila, 18 jaar en dit is mijn tweede jaar als leidster in de Chiro. Vorig jaar heb ik overleefd, dus dit jaar ga ik voor de high score! Klaar voor gekke avonturen, Let’s go!

Yo, wat zeggen jullie? Ik ben Milo, 19 jaartjes jong, straight outta chiro, al 7 jaar deep in de game. Dit is m’n 2de jaar als leiding en bro, leiding geven is straight fire. Ik ben hier om die chiro op z’n kop te zetten, met m’n squad. We runnen deze streets, en niemand kan ons stoppen. Dit is geen spelletje, dit is m’n leven. We maken moves, pakken die shine, en houden het 100. Let’s get dat paper en show iedereen hoe wij rollen! πŸ‘‹πŸ€šπŸ‘ŠβœŒοΈ hou je goed couz!!! Milo out

  • Hallo.
  • Rube.
  • Bijna 18.
  • Heel grappig.
  • Hobbies: wandelen, lezen, saxofoon, piano,chiro.
  • Eerste jaar leiding: hoorah!πŸ₯³.
  • Tot ziens.

Hey allemaal! Ik ben Angel, voor sommigen bekend als de broer van Mateo, maar vanaf nu ook als kersvers lid van de leidingsploeg. Dit jaar zet ik mijn eerste stappen als leiding, een nieuwe uitdaging waar ik naar uitkijk. Dit wordt niet alleen mijn eerste jaar als leiding, maar ook mijn zevende jaar bij de Chiro. Buiten de Chiro hou ik van wandelen, muziek luisteren, en vooral slapen, ik ben benieuwd wat dit jaar zal brengen en kijk ernaar uit om het samen met jullie te beleven.

Hallo vengeance ik ben nathan. Wat een eer om mezelf aan jullie voor te stellen als jullie nieuwe leiding! 🌟 Mijn hart barst van trots en vreugde, want de Chiro betekent voor mij zoveel meer dan gewoon een plek om te zijn. Het is een tweede thuis, een toevluchtsoord, een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik mijn diepste emoties kan delen met de mooiste mensen die ik ken: JULLIE! ❀️ Vanaf het moment dat ik die eerste stap zette op het Chiroweer, wist ik dat mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Elke glimlach, elke traan, elke zotte activiteit heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben. Jullie hebben me geleerd wat echte vriendschap betekent, wat het is om samen te lachen en te huilen, en hoe belangrijk het is om altijd voor elkaar klaar te staan. En nu krijg ik de kans om datzelfde gevoel van warmte, liefde en verbondenheid aan jullie door te geven als jullie leiding. πŸ₯Ί Ik kan niet wachten om samen te zingen rond het kampvuur, te dansen alsof niemand kijkt, en om al die gekke momenten te beleven die we nooit zullen vergeten. Maar bovenal, wil ik er voor jullie zijn. Als jullie je ooit alleen voelen, of even niet weten waar je heen moet met je gedachten, weet dan dat ik er altijd ben om naar jullie te luisteren. Want jullie zijn niet alleen leden voor mij; jullie zijn mijn familie. πŸ’« Samen gaan we herinneringen maken die in ons hart gegrift zullen blijven. Laten we er een onvergetelijk jaar van maken, vol liefde, vriendschap en pure Chiro-magie! ✨ Met alle liefde en een tikje tranen van geluk, Nathan ❀️

Hey ik ben clara aka zus van oscar. Dit jaar vlieg ik in mijn eerste jaar als leiding #superveelzinin. Ik ben wel een bezige bij en probeer van alles, van brijen tot jongleren. Het komende jaar ga ik illustratie studeren in brussel en natuurlijk plezier hebben met de chiro in hoeilaart!

Hey hoi, Ik Heet Martin Harot en ik start nu aan mijn derde jaar leiding en ook aan mijn derde jaar aan de Ugent waar ik geologie studeer (stenen dus). Spullen kwijt raken is typerend voor mij, maar mijn enthousiasme voor de chiro verlies ik nooit. Mijn favoriete hobby is de chiro natuurlijk, maar ik zoek fossielen en schaak ook veel in mijn vrije tijd. Daarbuiten hou ik mezelf met allerlei activiteiten bezig.

WAZZAAAAA (K)Axl hier πŸ™‚ (Rechts), Ik studeer software development in Kortrijk en leef me graag in het weekend uit bij de chiro! Dankzij mijn lieftallige broertje ben ik 7 jaar geleden terrecht gekomen bij chiro Hoeilaart en het enige waar ik spijt van heb is dat ik er niet vroeger terrecht gekomen ben. Laten we dit jaar knallen!

Contactgegevens

Heb je een vraag voor een specifieke leiding? Aarzel dan zeker niet om hun te contacteren: contactgegevens volgen nog, contacteer momenteel de hoofdleiding.