Hoofdleidingsartikel

Wil je de hoofdleiding contacteren? Mail naar chirohoeilaart@hotmail.com of bel naar Nele (0493 56 34 87) of Wietse (0472 45 45 08).

Het Chirojaar zit er al bijna op :(, maar niet getreurd, want dat betekent dat het kamp er ook bijna aankomt. Voor het zover is, geven we jullie de laatste belangrijke data mee van april en mei.
April 

14 april: Carroussel

Vandaag krijgen jullie geen leiding van de leiding die gewoonlijk voor je staat, maar van iemand anders van de leidingsploeg. Spannend he! Kom zeker af, want het beloofd tof te worden!

21 april: Het hele dorp

Vandaag strijd de Chiro voor de overwinning! Vanaf sloebers spreken we af om 9u40 in het park. Breng 5 euro mee, want daarmee betaal je je middageten en je verzekering! (niet eters nemen 2 euro mee voor de verzekering), maar laat dit dan ook zeker weten aan je leiding! Om 16u mogen jullie weer naar huis, want dan volgt het eindspel! Breng zeker genoeg drinken mee en een koekje, eventueel zonnecrème, een regenjas en een petje! Tot dan! 

Pas op: Kapoenen en speelclub hebben een dagje verlof!

Mei

5 mei: Daguitstap

Vandaag gaan we op DAGUITSTAP! Dit is een hele dag waar we met de hele Chiro weg gaan! Meer info over de betaling, de plek en het uur van aankomst en vertrek volgen snel via Facebook en via mail, maar hou zeker de hele dag vrij! Om je in te schrijven volgt er binnenkort ook een formulier, hou daarvoor ook je mail en de Facebook groep in het oog! Wij hebben er alvast zin in!

12 mei: Kampinschrijvingen

Vandaag is het de laatste zondag van het Chirojaar :((! Maar niet getreurd want het wordt een hele leuke! Van 14u15 tot 16u15 spelen we met de hele Chiro massaspelen. Na deze massaspelen kunnen jullie jullie inschrijven voor het kamp! Dit gebeurt aan de Joengele. 

Jullie komen het kampthema te weten en kunnen nog vragen stellen over het kamp zelf. Als je er niet bij kan zijn volgt er later nog een inschrijvingslink!

Kamp

Het kamp gaat door van 21 tot 30 juli in Nismes. Voor de kapoenen is dat van 25 tot 30 juli.

Algemene info

Graag willen we nog iedereen vragen om zeker elke week in Chiro-uniform naar  de Chiro te komen. En last but not least, de Chiro-zondagen duren steeds van  14u15 tot 17u15. 

Indien jullie vragen hebben, horen we het graag. Wanneer je specifieke vragen hebt voor de leiding van de groep waar je kind is ingeschreven, kan je hen zeker contacteren (de contactgegevens vind je op de volgende pagina). 

Ook kan je ons vinden op Facebook in de groep ‘Chiro Hoeilaart’, en sinds kort op Instagram (Chiro Hoeilaart) Daar vind je  alle updates en foto’s van Chiro zondagen! Kom er zeker bij! 

Sinds kort hebben we ook een nieuwe site: Chirohoeilaart.be – hier kunnen jullie abonneren op de agenda (dan komen de data automatisch in jullie agenda te staan). Daarnaast staat daar ook praktische info op en wat het programma specifiek per groep is. Op de site kunnen jullie de tentenmeesters ook contacteren indien jullie een tent willen huren. En natuurlijk mogen we onze sponsors ook niet vergeten. Neem dus zeker eens een kijkje! 

Indien u andere vragen heeft, die specifiek voor de leiding van een bepaalde  groep bestemd is, verwijzen we naar de rubriek ‘leiding’ op onze site, waarop  alle nummers en adressen van onze leidingsploeg te vinden zijn.