Dag 7

De kapoentjes speelden gisteren allerlei leuke legerspelletjes. Ze speelden ‘gestrande soldaat’ en hadden een super leuke dag!! 

De speelclubbers speelden het ladderspel waarbij ze elkaar moesten uitdagen om bovenaan de ladder te geraken. In de namiddag hielden ze een doop. Ze vonden het heel leuk en ze waren allemaal lekker vies!

Wanneer de speelclub enkele dagen geleden op avontuur ging, kwamen ze een boscamera tegen. Gisteren ontvingen we een mail van een lieve man om te zeggen dat hij rare diertjes had gespot op de beelden van zijn camera:

De rakwi is de dag begonnen met het maken van macramé-bandjes en het schrijven van brieven. Net zoals de speelclub hielden ook zij een doop. In de avond speelden ze het slaapzakkenspel.

De tito’s speelden het grote gabberspel en na afloop kregen ze als beloning een super leuke tito-pet.

Één van de opdrachten was om met zoveel mogelijk in 1 auto te geraken…

Ook de keti’s hielden een doop. Afgelopen nacht werden ze gedropt in Herselt.

De aspi’s hebben vandaag hout verzamelt voor het kampvuur. Nadien hebben ze zichzelf beloont met lekkere frietjes en een leuke dorpswandeling.

In de avond aten we tomatensoep met balletjes en daar hoort natuurlijk de traditie van het grootste balletje bij! Er zit 1 grote bal in de soep en wie deze in zijn beker vindt krijgt een zak snoep en de eer van ‘de vinder van het GROOTSTE balletje’. Dit jaar was Mathias van de speelclub de gelukkige 🙂