Verkiezingsproject van de jeugdraad

Met de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in het verschiet rolt de jeugdraad van Hoeilaart een heus verkiezingsproject uit. Eerste luik van dat project is de lancering van een online enquête voor kinderen en jongeren.

In de bevraging van de jeugdraad komen vijf onderwerpen aan bod: Veiligheid, Onderwijs & Werk, Mobiliteit, Vrije Tijd en Ruimte. Bedoeling is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan het woord te laten en een duidelijk zicht te krijgen op wat er leeft bij de Hoeilaartse jeugd.

Ook jij kan daar bij helpen!

Surf snel naar www. surveymonkey.com/r/Jeugdraadhoeilaart en vul (samen met je kinderen) de enquête in!

De jeugdraad bundelt alle resultaten en bezorgt ze aan de politieke partijen. Zo geven zij de Hoeilaartse jeugd een stem!

jeugdraad