PRAKTISCHE INFO DAGUITSTAP 19/05

Beste ouders en leden,

Zoals jullie allemaal al weten gaan we dit jaar naar ‘Bobbejaanland’! We verzamelen hiervoor aan het station van Groenendaal. Daar worden de kinderen verwacht om 8u30 zodat we zeker om 9u00 kunnen vertrekken.

We keren terug naar huis rond 17u00, dus jullie kunnen jullie kinderen ophalen tussen 18u00 – 18u30 aan het station van Groenendaal. Bij vertrek naar huis of indien we vertraging oplopen wordt er iets op de Facebook pagina geplaatst, hou deze dus zeker in de gate!

De kostprijs voor deze uitstap bedraagt 20 euro, gelieve dit contant mee te geven aan uw kind/kinderen om het voor ons gemakkelijker te maken. Het geld bezorg je voor het opstappen aan de hoofdleiding.

Eten wordt niet voorzien, dus neem zeker een lunchpakket mee!

Alvast tot zondag!
En vergeet je goed humeur niet