Kampinschrijvingen 2019

Beste ouders,

Deze zondag zijn het kampinschrijvingen! Hoe ziet deze dag eruit?

Van 14u15 tot 17u spelen we ons laatste spel per groep en nadien een groot spel met alle kinderen van de Chiro. Tussen 17u en 18u kan je je kind inschrijven voor het kamp. Het kamp is van 21 tot 30 juli en gaat dit jaar door in Wilderen. De inschrijvingen gaan door in de Joengele en je kan dan ook vragen stellen aan de leiding.

Sinds vorig jaar vragen we om per kind een cash voorschot van 50 euro te betalen bij het inschrijven. Waarom doen we dit?  We merken dat kinderen/ouders soms op het laatste moment afhaken. Wij rekenen op de aantallen bij de inschrijvingen om onze aankopen te doen, ons kampvervoer te regelen en onze spelen te maken. Wanneer deze op het laatste moment nog veranderen, zorgt dit voor problemen. Met deze voorschot hopen we dat er minder kinderen afzeggen zonder geldige reden.

Wij hopen op uw begrip!

Geen probleem als je er deze zondag niet bij kan zijn. Je kan je kind ook inschrijven door te mailen naar chirohoeilaart@hotmail.com. Vermeld dan zeker de naam van je kind en de groep waar hij/zij in zit.
Groetjes en tot zondag!

De leidingsploeg van Chiro Hoeilaart