Dag 4 en 5

Met de voorbije warmte, doen we er alles aan om ons zo goed mogelijk te verkoelen! Er werden de voorbije dagen heel wat voet -en zwembadjes gevuld, waterspelletjes gespeeld , ijsjes gegeten en zonnecrème gesmeerd.

24/07

Speelclub had vandaag hun doop en speelde de hele dag door waterspelletjes !!

Rakwi ging op daguitstap naar het provinciedomein het Vinne ! Daar speelden ze ik de speeltuin en trokken ze erop los in het bos!

Tito gingen op uitstap naar Hasselt met de trein. Zijn er gaan bowlen en hebben er lekkere ijsjes gegeten ! Ze eindigde de avond met bunny bunny (een leuk reactiespel)!

Keti en Aspi gingen samen op weekend! Ze leerde elkaar nog beter kennen en stapten naar Sint-Truiden. Na een stadspel sliepen ze samen onder de sterrenhemel!

25/07

De kapoenen kwamen vandaag aan op kamp! Deze 10 sloebers zijn goed aangekomen en werden al meteen verwelkomd met pannekoeken! De bedjes zijn goed geïnstalleerd en het kampterrein is al helemaal verkend. Ook de kapoenen zochten verfrissing in een van de vele zwembadjes op kamp!

Speelclub stak zijn handen uit de mouwen en maakten een petit beurre taart waar ze later van smikkelden! Hierna werden attributen voor hun kostuum gemaakt en verfrissende spelletjes gespeeld !

Rakwi stond heel vroeg op vandaag en maakte een dauwtocht! Ze zagen er de mooiste zonsopgang en genoten nadien van een lekkere chocomelk! Later op de dag volgden een doop en een spelletje black box! Doorheen de dag werden er ook waterspelletjes gespeeld!

De tito speelden vandaag in 2 aparte groepen (jongens / meisjes) De toppers speelden de hele dag door waterspelletjes en deden allerlei andere jongensdingen !

De tippers hielden een douchefeestje en hebben zandkoekjes gemaakt! Later op de avond speelden ze het spel ‘weerwolven’ maar dan een levensechte versie .

De Keti en Aspi kwamen in de voormiddag terug van het weekendje weg en hebben het grootste deel van de dag leidingsdag voorbereid. De Keti sloten de dag af met een feestje in de douche en de Aspi met een leuke quiz !