Geen chiro t.e.m. 3 mei – Trooper

Beste ouders en chiroten

De overheid en Chirojeugd Vlaanderen hebben beslist dat er geen chiro-activiteiten kunnen doorgaan tot en met 3 mei. We vinden dit enorm spijtig maar begrijpen deze beslissing zeker en vast! Over het chirokamp hebben we nog geen nieuws ontvangen. Ondanks deze rare omstandigheden blijven we natuurlijk hopen op het beste!! 🏕

Wie ons graag en makkelijk wilt steunen, verwijzen we graag door naar onze Trooper-pagina (https://trooper.be/chirohoeilaart)! Als je via deze link doorklikt naar je webshop waar je een bestelling op wilt plaatsen, dan komt er een percentje bij ons terecht zonder dat je hier extra voor moet betalen. Enkele webshops die hierbij zijn aangesloten zijn Coolblue, Bol.com, Collect & Go, ColliShop, Takeaway.com, Proximus en nog veel meer! Bekijk het dus zeker eens vooraleer je je bestelling plaatst 😊

We hopen jullie snel terug te zien!

De chiroleiding