Kampinschrijvingen 2020

Beste ouders en leden,

We hebben lang in spanning gewacht, maar we mogen dan toch samen een onvergetelijk kamp beleven! We willen jullie via deze brief informeren omtrent onze werking op kamp. Dit jaar krijgen jullie helaas ook geen chirist op papier. Je vindt hem natuurlijk wel hier op de site, in je mailbox en op de Facebookgroep !

Alle groepen van speelclub tot aspi gaan 10 dagen mee op kamp. De kapoenen gaan 5 dagen mee. Dit van 21 tot en met 30 juli. De kapoenen van 25 tot en met 30 juli. Zoals de overheid ons heeft opgelegd, worden de groepen voor het hele kamp in bubbels van 50 personen ingedeeld. Wie in welke bubbel zit bepalen we aan de hand van het aantal inschrijvingen. Op kamp krijgt elke bubbel een eigen ingang, douches, wc’s en meer.

Vanaf vandaag krijgen jullie een week om jullie kind in te schrijven. De inschrijvingen duren dus van zaterdag 23 mei tot en met zaterdag 30 mei. De inschrijving gebeurt via de inschrijvingslink. Om de inschrijving te voltooien vragen we om voor (datum) het voorschot van 50 euro te storten op de rekening van Chiro Hoeilaart: BE28 7340 0670 3820 met als mededeling VOORSCHOT KAMP + voor- en achternaam kind(eren) + groep. Geen voorschot betaald = niet ingeschreven.Nadat het voorschot betaald is, krijgen jullie een mailtje in verband met het vervolg van jullie betaling. Het is heel belangrijk dat jullie tijdig inschrijven en het voorschot betalen. Zo hebben wij meer tijd om alles praktisch en veilig te organiseren.

In de chirist volgt nog wat praktische info die jullie zeer aandachtig moeten lezen. In de periode tussen nu en het kamp kunnen er zeker ook nog aanpassingen gebeuren, controleer daarom vaak genoeg jullie mailbox.

Bij de inschrijving van jullie kind, gaan jullie automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en maatregelen. Lees dus zeer grondig het hoofdleidingsartikel in de chirist.

Indien jullie materiaal hebben zoals buitenspeelgoed, knutselmateriaal, zwembadjes, partytenten, ander materiaal waarvan je denkt “kan de chiro hier niet iets mee?”, laat ons dan zeker iets weten via de chiromail! Door het coronavirus zijn we genoodzaakt extra kosten aan medisch en hygiënisch materiaal te spenderen (contactloze thermometer, extra douches en wc’s en meer), wie hiervoor een financiële bijdrage, groot of klein, wil doen, mag ons zeker contacteren!

We begrijpen natuurlijk dat jullie met veel vragen zitten! Zowel voor jullie als ouders en leden en voor ons als leiding wordt het een speciale editie van het kamp. Met al jullie vragen kunnen jullie bij de hoofdleiding terecht via mail (chirohoeilaart@hotmail.com) of telefonisch bij Marinne (0494 22 41 89) of Josephine (0471 48 08 37). Wij proberen jullie dan van zo’n goed mogelijk antwoord te voorzien.

We hopen alvast op jullie medewerking en we kijken al heel hard uit naar kamp!

Veel chirogroetjes,

De leidingsploeg van Chiro Hoeilaart