Halloweenspel – geannuleerd: Chiro Takes Away

Dag vrienden van de chiro

Hier zijn we met minder goed nieuws. Na de beslissing die de regering heeft gemaakt zijn we genoodzaakt om onze werking te wijzigen. Dit betekent dat alle activiteiten voor de groepen met kinderen boven de 12 jaar (tito, keti en aspi) worden geschrapt tot dat de regering hier anders over beslist. We vinden dit natuurlijk ontzettend jammer maar we begrijpen deze beslissing. De chiro zal wel nog doorgaan voor de 4 jongste groepen (kapoenen, speelclub, sloebers en rakwi).

Zaterdag is het Halloween voor de 4 jongste groepen. Alle kindjes mogen verkleed komen in hun allerbeste Halloweenkostuum!

De kapoenen en speelclub worden om 19u verwacht aan de Joengele en mogen hier worden opgehaald om 20u30. De sloebers en rakwi spreken om 19u30 af aan de Joengele en worden hier weer opgehaald om 21u.

Helaas mag onze Chiro Hoeilaart Takes Away ook niet doorgaan. Dit evenement wordt uitgesteld naar een later te bepalen tijdstip. Maar weet: uitstel betekent geen afstel! Momenteel moeten we zorg dragen voor anderen en aan elkaars gezondheid denken.

Hou het veilig en gezond! We hopen jullie snel terug te zien!

Veel groetjes van de hele leidingsploeg!