Inschrijven 2023 – 2024

https://forms.gle/QXQeaf8bcgh4U44AA

Beste ouders en leden,

Via deze weg kan er ingeschreven worden voor het Chirojaar 2023 – 2024. 

Nieuw dit jaar: Wil je graag een chiro rok/short/hemd/… maar geraak je niet tot bij de Banier? Dan kan je door een mailtje te sturen naar chirohoeilaart@hotmail.com je bestelling plaatsen. Graag in de mail vermelden wat je wilt + de maat. 

Wij vragen dan om geld over te schrijven naar BE28 7340 0670 3820 met vermelding van naam en kledingsstuk. 

Ons inschrijvingsgeld is verhoogd van 35 euro naar 40 euro, dit is omdat het GAP (de verzekering van uw kind) ook duurder is geworden. In dat inschrijvingsgeld zit ook het vier uurtje van elke zondag inbegrepen. 

Wij begrijpen dat deze kost hoog kan oplopen voor een gezin. Je hebt dan ook de mogelijkheid om bij de inschrijving van je zoon/dochter “verminderd lidgeld” aan te vragen. In dit geval dien je niet het volledige bedrag over te schrijven. Contacteer in dit geval de hoofdleiding zodat zij jullie hier verder mee kunnen helpen.  Het is belangrijk dat jullie weten dat dit steeds volledig vertrouwelijk blijft.

Wij hebben alvast zin een super chirojaar! 

De leidingsploeg!