Update 1 kamp

21 juli

De jongste groepen kwamen rond 14h toe op onze super kampplaats en mochten meteen gaan spelen. Ondertussen maakte de Aspi en de leiding de kamppplaats volledig kamp-proof. De Tito en Keti kwamen rond 17h toe van hun vermoeiende fietstocht die ze geknalt hebben!

S ’avonds installeerde iedereen zich in zijn tent/ kamer en mochten we genieten van een lekkere koude plat. Met volle buikjes ging iedereen goed slapen.

22 juli

Speelclub maakte een reis rond de wereld waarbij ze op ontdekking gingen doorheen verschillende landen. Ze leerde de verschillende culturen kennen en genoten van de zon. Hun lievelingsspelletjes op elke mogelijk moment van de dag is telefoontje.

De sloebers speelde stratego, daarbij moesten ze in twee teams de vlag van de tegenstanders proberen veroveren. Falcko, Valentine d., Kiara en vikke waren de winnaars van dit spel.

De rakwi speelde een legerspel, waarbij ze zich moesten bewijzen als team. Ze bewezen dat ze als groep sterk staan.

In de namiddag speelde de drie jongste groepen met water om wat afkoeling te krijgen. Ze deden een waterballonen gevecht en maakte de leiding heel nat. Daarna speelden ze samen nog leuke groepspelletjes.

De Tito vermeed een bomontploffing door allerlei opdrachtjes uit te voeren. Ze hebben een heus talent ontdekt. Ze zijn echte pro’s in  waterpong. In de namiddag speelde ze verschillende spelletjes op de bash en zorgde ze voor een waterfestijn! Ze speelde spelletjes als levend bowlen, treftbal en rotte eieren. In de avond hebben ze hun quiz-skills getest bij een slaapzakken spel. Brego, Cyril en Thomas waren de winnaars van de avond!

De Keti  speelde een 24-uren spel, waarbij ze verschillende opdrachten moesten uitvoeren binnen hun vierkant. Op het einde van de dag kregen ze een reuze verassing. Ze kregen kampeerstoeltjes met hun naam op, vanaf nu zullen ze altijd comfortabel kunnen chillen. In de avond speelde ze levend weerwolven.

De Aspi werd vandaag compleet, want ook Lynn kwam toe. Ze werden direct kort op elkaar gezet in een 24-uren spel. Ze maaide het gras met een schaar en beklommen de Himalaya. Ze aten gezellig buiten onder de parachute. In de avond speelde ze weerwolven.

We aten lekkere spaghetti en bokes met wortelsoep. In de avond zongen we allemaal samen het kamplied en wat Chiro-liedjes.